CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Total Pageviews

Sunday, June 30, 2013

Dapat Further Degree..!! yeayyy..!

Setelah selesai peringkat diploma kini ke peringkat satu lagi.
Alhamdulillah, dapat sambung degree.
Bachelor of Office Sytems Management - UiTM Kampus Bandaraya Melaka 

Seronok sangat..!! 
Rasa makin dekat nak gapai impian. *ada ke impian tu* errr.. adalah kot. hahahha  tak kisah la apa pon impian tu. sekurang-kurangnya sijil utk ke peringkat makin tinggi tu hampir pasti dimiliki. 
ahahahhahaha :)

nahh.. ni gambar kampus.
UiTM Kampus Bandaraya Melaka
Bachelor of Office System Management okay. tempoh pengajian aku selama 2 tahun sahaja.  Sebabnya aku ambil aliran yang sama dari diploma. jap2 aku refresh balik Diploma in Office Management and Technology.  Bila kita ambil aliran yang sama kita dapat menjimatkan tempoh pengajian kita.  hahahahhaa..  

Masa memula tu orang kata degree level ni susah lah, apa la. But its okay. Takda masalah pun bila kita dah niat nak study.  Seronok laa.. *ecececehh* *positive je ayat aku*.  Hahahahaa..  

Okay let's start.  BM232. Kelas 3B. Apa yang aku boleh cakap agak huru hara lah jugak kelas aku.  Padahal aku rasa sume kelas memang cam tu kann.. Datang dari latar belakang yang berbeza.  Ermmm biasalah, dalam kelas kena ada orientation dulu baru boleh jadi kawan.  So dalam kelas aku seronok gak laa.. Majority datang dari kampus induk UiTM, macam aku ni dari kolej bersekutu UiTM.  

Ni gambar budak kelas aku
BM2323B

No comments:

Post a Comment